Végülis

szinte három hétig tartott, amíg megkaptuk az év első ovis vírusát. Kezdte J. szombaton a taknyolást, folytatta a baba hétfőn, nekünk csak különböző furcsa érzületek jutottak. Azért kértem időpontot tesztelésre, úgyhogy holnap már én is hozzá tudok pofázni a fáj-nem fáj ügylethez. Nem kívánom annyira megtudni mondjuk, de az ovi/bölcsi miatt most fontosnak tűnik kizárni.

Másképp meg kicsit kitavaszodott végre. Vasárnap mi is ott gyúródtunk a starnbergi tó partján a többezer városlakóval, akik mind természetközeli D vitamin-tankolásra vágytak. Mindenki megkapta a jussát, szépek voltak a hegyek, gyöngyörű áttetsző kék volt a víz, csak úgy kellett tartani az embernek a fejét, hogy ne a tömeget lássa elsősorban.

4 thoughts on “Végülis

    • Haha én is 🙂 ez egyszerű garat-mintavételnek tűnt, nem fájt. A legjobban az lepett meg, hogy alig lézengett pár ember a hatalmas sátorban, várni sem kellett.

  1. Csodálatos ez a koratavasz meg a 20 fok!
    pcr: Nekem egyszer fájt, egyszer nem, egyszer meg majd elhánytam magam és kitúrtam szegény nö kezét a számból. Mindig más helyen voltam tesztelni. Egy kolleganöm minden héten teszteltet, eléggé különbözö helyeken és neki sose fáj.
    Nagyon kiváncsi vagyok a “laikus tesztre”, ami hamarosan jönni fog állitólag.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s