Kodak moments

J. egy ideje már nem cirkuszol a hajmosástól, de azért eléggé kell ügyelni, nehogy víz menjen a szemébe. Vagy az orrába. Vagy a fülébe. A kis autós törülközőjét szorongatja olyankor az arca elé, ha mégis bejut 1-2 vízcsepp, garantált a botrány.

A baba ma végignézte a hajmosást, aztán mikor beültettem a kiskádba elkezdte lapátolni a fejére a vizet és mutogatott vadul a sampon fele. Kedvenc része, amikor a víz a fejére zuttyan – próbáltam mutatni, hogy hajtsa hátra a fejét. hogy ne menjen az arcára, de direkt tolta a vízsugár alá a pofiját és prüszkölt meg kacagott nagyokat.

Egymással szerencsére továbbra is többnyire kedvesek. A baba rajongása töretlen, J. meg random puszikat oszt neki néha. Ma reggel, mikor pizsiben szomszédolt nála a mohamanyi, J. kegyesen odainvitálta az ölébe egy kis olvasásra. A baba befészkelte magát (végtelenül cuki, ahogy gondosan odatolat az ember ölébe) és J. nagyon kedvesen elmutogatott neki egy könyvet. Mi (lestrapált és irritált szülők) meg csak pislogtunk és olvadoztunk kicsit odébb. Elég nehezünkre esik kinézni a fejünkből ebben a minden szempontból trutyi novemberben, de néha megéri.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s