Artikulálok

A hektikus múlt hét után csupáncsak egy kis nyugalomra vágytam. Vasárnap este kiütött J.-n a hűlés, két napja itthon kuksolok vele. Nem tudom, valahogy artikuláltabban kellene megfogalmazni a vágyaimat. Jelen pillanatban ilyesmikre vágyom:

  • EGÉSZSÉG magamnak, a közvetlen és távoli rokonoknak, barátoknak, üzletfeleknek.
  • Egy kis tisztánlátás: kivételesen nem túlvállalni magam, aztán lefrusztrálódni és végül csapzottan átcibálni magam a célegyenesen, hanem szép ügyesen haladni a dolgaimmal. Illetőleg: nem felülni a világ összes hülye nyomásának, nem elhinni, hogy minden fronton folyamatosan szuperül kell (és lehet) teljesíteni, lelazulni, de nem szétesni.
  • Valamilyen módon (foggal, körömmel, spártani nevelési módszerekkel) kiszakítani magunknak egy kis időt A.-val mielőtt elmegy a kedvünk a felnőttesditől és szanaszét dobigáljuk a kucsmánkat.
  • Választ az új lakás-új ovi dilemmára (vö: a tyúk és a tojás).
  • Csodás, hogy sikerült az elmúlt hónapokban éjszakánként 9 órákat aludni (nem mintha én döntöttem volna felőle, köszi hormonok), de még vagányabb lenne, ha nem 5-6 részletben, hanem egyben (jó, kettővel is kibékülök) történne. Lehet?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s