Gyorsan, gyorsan

Voltunk Magyarországon családi esküvőn, szuper volt, csak leamortizálódtunk és nem pihentünk kicsit sem. De a családos rész miatt megérte (meg a buli sem volt semmi!) Megnéztem a lakást is, jó volt.

Jó lenne írni majd a kollegákról is, izgalmas arcok.

Elvállaltam egy fordítást, gondoltam, lesz időm maszekolni is. Közben lett jópár új határidő, szóval csúszni fog, már látom.

J. teljesen új szintet lépett a hisztiben. Ma csak bámultam, hogy van ilyen. Sajnos ezzel egyidejűleg az én mélyizom-fájásaim (comb-fenék-hát) is szintet kezdenek lépni, gyanús nekem, hogy összefügg a sok bicikliutánfutós úttal.

Tegnap először beszéltem németül, mikrofonba, kb. nyolcvan ember előtt. Oké, nagyjából olvastam, de akkor is.” Egyébként nincs nagy eufória a munkahely körül, bár ma például képzésen voltunk (én persze le kellett lépjek hamarabb a bölcsi miatt, de na), holnap reggel az ifjú és tettrekész kolleginával biciklizünk úgy egy órát délre és megnézünk egy fafeldolgozó műhelyt egy szigeten, talán kollaborálunk majd velük. Persze pont holnap 11 fok lesz, na nembaj.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s