Persze

Lecsapott a betegség a babára, tegnap a köhögéstől öklendezett a bölcsiben, aggódtak is, hogy nehogy valami ragályos legyen, úgyhogy ma a gyerekorvosnál kezdtünk. Szerencsére semmi komoly, kis vírusos meghűlés, sok folyadék, homeós bogyók (oké…). Délelőtt szomszédoltunk, mert a szomszéd kislány is beteg volt nemrég, aztán ebédidőre J. teljesen lefáradt, rózsaszínek lettek a szemecskéi, taknyolt, kaja után ki is dőlt gyorsan. Gondolom kalandos lesz az éjszaka, oh well. Remélem, nem fajul el (csikö sztreptokokkuszos fertőzés kering a városban) és hamar túl lesz rajta a baba. Hirtelen komoly immunerősítő kúrára fognám magunkat, csak nem tudom, mi is legyen az, 2 nap alatt mi művel csodákat?

On a different note: annyira durva, hogy milyen pedáns, illatos, csilivili háztartást vezet K. (a szomszédasszony) és én mennyire szarul érzem magam minden egyes alkalommal, mikor nálunk van. Ez van, trehány vagyok, nagy(obb) a ház, mások a prioritásaim, nem is tudom. De most például, hogy J. elaludt, én ettem, cikket olvastam, munkaügyi mailt fogalmazgattam egy órán keresztül írtam és most ide írogatok, házpucolás helyett. Mentségemre szóljon, hogy nem akarom felébreszteni J.-t a csörömpöléssel-csörtetéssel, de akkor is. Nem tudom, más hogy csinálja.*

És azt meséltem, hogy tegnap a négy biciklizésből három hóviharban zajlott? Extrém sportok, szevasztok.

*Ja, tegyük hozzá, hogy eddig azért este kicsit összekaptam a konyhát, étkezőt, de mostanában annyira belejöttem az alvásba, hogy altatás után rohanok az ágyba, ez talán nem segít a helyzeten. Viszont, ha anyámnak hinni lehet, máris klasszisokkal pihentebb a hangom!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s