Vonalkás a mai napról

Itt van anyám. Máris van új frizurája a mackónak, a konyhám ragyog, mindenki pihent pihentebb, mint volt, de azért jó sok mindent csinálunk, ma például:

  • reggel kicsit tovább alhattam, köszi köszi!
  • délelőtt A. elment befizetni az illetéket az állampolgársághoz, mi anyámmal sétáltattuk J.-t és bevásároltunk
  • sütöttem gyorsan fasírtot, összedobtam egy salátát, mert elvileg megint nekiszökök a 90 naposnak (de csak a könnyített verziónak, nem vagyok mazochista) és anyám is velem tart 😀
  • ebéd után itthagytam az altatandó gyermeket, elmentem végre a Waxing Paradies fantázianévre hallgató helyre, drogériába, gyóccertárba (vettem levendulás olajkát, mostmár a talpmasszázs is be van vetve a J. alvásügyeibe), vettem magamnak egy fekete félcsizmát, elmentem a talpbetétért amit két hete írt fel az ortopéd, emlékszünk, amikor alig bírtam járni. Pont így volt ez elképzelve, hogy mire kiveszem, már jól lesz a lábam, köszi!
  • átjött a szomszédkislány, visibálva-kacagva rohangáltak a gyerekek húsz percet, de aztán sajnos…
  • mentünk vissza az optikába, ami egy csőd volt. Még felpróbálni sem nagyon akarta a keretet, a nő szerint ennek így nincs értelme, mert nem tudná beállítni, szóval gyakoroljunk itthon a napszemüveggel. Hát nem tudom, hogy lesz, de csődnek érzem magam ezen a fronton (is).
  • aztán elnyargaltam megnézni az első fesztiválos előadást, ami kemény volt. Milo Rau általában tudja, hogy milyen gombokat kell megnyomogatni a nézőben ahhoz, hogy ne csak az intellektuális-esztétikai szint működjön, de érzelmileg és beakasszon hasson a matéria, hát most is bejött neki rendesen. De csak egy kicsit bőgtem.
  • Ezalatt itthon J. párszor felvetette, hogy “mámmá?” de viszonylag rendben lement a fektetés, én meg már előre izgulok, hogy szerdán sem én fektetek (mert kocsmázás készül a csíki lányokkal), csütörtökön sem (mert színház lesz megint) és péntek-szombaton sem (mert elvileg lelépünk A.-val, hova vajon?).

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s