Kicsit megtelt

Ma eleve úgy mentünk, hogy nyűgös volt J. (hétvégén láza volt meg be is pöttyösösdött az oltástól), én is nyűgös voltam, mert mindenem fáj és halálosan fáradt vagyok, továbbá 8 fok van. Szóval nem voltak túl jó kártyáink, és tényleg nem vette jól az elválást a gyermek, konkrétan bőgött fél órát, aztán jobbnak látták, ha inkább hazajövünk.

Nem tudom, csak képzelődök-e, de úgy tűnik, hogy azon kívül, hogy J. hisztis és dacos és feszegeti a határainkat és nagyon akar, de nem tudja mit stb. – szóval a standard csomagon kívül azt is látni vélem, hogy nem boldog, nem kiegyensúlyozott baba. Nem tudom, lehetne-e az, ha az anyja ennyire lepattant, fáradt és frusztrált. (Nem mindig, de mindegyre.) Engem már napok óta kerülget valami furcsa, fáj a torkom, a fejem, az ízületeim (és “belém állt az isiász”, de nagyon) és hiába van receptem gyógytornára, ha egyszerűen nem jutok el (de még oda sem, hogy telefonáljak nekik időpontért). Továbbá hiába tudom, hogy vigyázni kéne magamra, tornászni, eljutni úszni, meg ilyenek, de teljesen esélytelen (miért is?). És akkor ugyanoda lyukadunk ki: nem lesz ebből self care meg felszusszanás meg testi-lelki jólét, ha csak a robot van, de csak akkor lesz az előző, ha elmegyek dolgozni és kikeresem rá a pénzt, mert, tudjuk mért. Erős bennem a gyanú, hogy miközben gürcölök majd a másik váltásban, akkor inkább a túlélés fog foglalkoztatni, és nem a self care. Tehát valami mindig csúszik majd és gyanítom hogy én, az én személyes jólétem, feltöltődésem, egyensúlyba kerülésem lesz az, ami sosem lesz prioritás, szóval nem is tudom, hogy kéne én házilag és sutyiban renováljam magam, nulla pénzből és szabadidőből természetesen, úgy, hogy közben nem nagyon alszom éjjel.

Úgyhogy most kb. ez van: rossz anyja vagyok a mackónak, mert nem tudom megnyugtatni és nem tudom a megoldást a konstans nyűgésre, rossz és telhetetlen és hisztis stb. feleség vagyok (a trehányt ne is mondjam), társadalmilag nulla vagyok (és ez még a szép része, mert jönnek majd a pofáraesések, mikor megpróbálok elhelyezkedni), és akkor ezek csak a funkcióim, mert hogy én hol vagyok mindeközben, na az a rejtély.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s