Sikerélmények

  • tegnap eljutottam úszni J.-vel (nem a gyermekkel, a barátnővel). Nem lazult el a vállam annyira, mint amennyire szerettem volna, de nem is ordítottam a fájdalomtól úszás közben.
  • megjött a kis babakocsi és összeszereltem a J. vigyázó tekintete alatt. Egy oldalsó patentet vissza kell majd varrnunk valahogy (ebayes portéka öfkorsz), de egyébként nagyon szimpatikus. És könnyű. És kicsi.
  • meg tudtam enni az ebédemet, együltömben. Sőt, reggeliztem is. Ez azért megy eseményszámba, mert még mindig extrém nyafihelyzet van. Becsszó, sokáig úgy tudtuk, hogy a mi gyerekünk ritka kiegyensúlyozott, vidám és jó alvó. Na hát jól megtréfált. Szegény mackó, most már nem lázas, csak taknyos és nagyon pöttyös (tudta a fiatal Jogi Löw*, hogy miről beszél, úgy tűnik ez az Igazi Háromnapos) és fáj a fogínye. Meg nem szeret már egyedül játszani. Meg azt sem szeretni, ha nincs ölben. Különösen utálja, ha nem vagyunk a látókörében. Azért változatlanul drága, csak sokkal nehezebb megmosolyogtatni, mint eddig.
  • nem indítottam meg sunyiban a telefont, kivárom a 48 óra pihentetést. Őszintén szólva nem is hiányzik olyan nagyon. Kellemes ez a nyugalom. Arról nem is beszélve, hogy tegnap olvastam egy cikket arról, hogy a sokat mobilozó szülők gyereke pszichopata lesz (vagy legalábbis rosszul teljesít majd az iskolában és szar lesz a viszonya a szüleivel).** Szóval önfegyelem, az lesz itt.

*A nyuszidoktor fedőnévre hallgató gyerekorvos praxisában tevékenykedő fiatalabb kolléga, szakajsztott Jogi Löw, csak nem raccsol. A haja viszont perfekt koppintás, még a kis őszes szálak is a halántékán.
**Mondjuk egy másik cikk is körbejárt tegnap a neten, hogyaszongya, azok a szülők, akik mindent megadnak a gyerekeiknek, óhatatlanul pszichés roncsokká válnak. Szuper.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s