Coincidence? I think not

Rászántam magam és kimásoltam a többezer képet a telefonról a laptopomra. Rá egy napra sikerült beleügyeskedni a telefont a mosogatóvízbe (más a vécékagylóba ejti a farzsebéből, én épp SNL-t néztem/hallgattam mosogatás közben* és a konyhaszekrény alsó polcára állítottam a telefont, hiba volt, belátom.

Szóval a képek megvannak, a telefon, nem tudjuk, túlélte-e. Rizsben éjszakázott, holnap bekapcsolom és majd eldöntjük, hogy szervízelés lesz-e. Szerencséjére rajta volt a tok és a a fülhallgató bemenetén keresztül sem jutott bele víz. Száraznak tűnt, mikor egy tízéveshez illő riadt vihogással rohantam A.-hoz, hogy csináljon valamit. (Letörölte és kikapcsolta, nyilván. Szia önállóság, beszélnünk kell.)

On the bright side: most, hogy orvosnak is megmutattam a tegnap, a gyermek láztalan és megint vigyorgós. Megállapítottuk, hogy megnőtt (a teste, A. szerint tőle örökli majd a testalkatát: hosszú test, kis fej, hehe), már leér a földre a lába a BabyBjörn hintában. És simán elmászik minden tárgyhoz amit kinéz magának. Iszonyú lassan, de elmászik. Nagyon drága. (Pláne, amikor nem nyafog/visít/ordít reggeltől estig.)

*Alec Baldwin Trump-paródiája megszépíti a mosogatást, tényleg.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s