Semmi különös

Éljenek az eseménytelen hétvégék. Ma nyár volt, aranylott a vetés mostunk egy csomót, délután sétáltunk egy nagyot. Vettünk egy kis rácsos ágyat, A. hazacipelte, most tanakodunk, hogy korai-e már bevetni. Én a miénk mellett tartanám eleinte ezt is, persze, fáradás minden egyes cumiadogatásnál hajlongani (nem hiszem, hogy átfér a kezem a rácsokon, tényleg, nézzem csak meg), de úgy sem lehet aludni, ha egy ifjú sajtkukac egész éjjel jobbról fejelgeti az embert, barikádok ide vagy oda.

Irtózatosan álmosak vagyunk. A maci szkippelte a délelőtti alvást (én nyöszörögtem már a végén neki, hogy aludjon – lehet, hogy inkább kellett volna inni egy kávét és elkönyvelni a vereséget, indítani a napot), aztán a délutánit is elszabotálta, este pedig alig lehetett letenni a nagy fáradt nyűgösségtől. Hogy tudjuk, hogy szeret azért minket, egy kicsikét belehányt a mi ágyunkba is. Egy drága!

A parkban sasoltam a népeket, vannak a szétfolytak és vannak a csinosak. Én sajnos határozottan szétfolytam. Ez azért tragikus, mert szülés után viszonylag csinos voltam a plusz három kilómmal, most pedig ööö… nos, jótékony homály fedi a számokat, mivelhogy messziről kerülöm a mérleget (tükrök sajnos vannak). Nem mondom, ennék napi sokszor salátát, ha valaki elém tenné… Meg a nem alvás is hízlal ugyebár. Kár, hogy két hét múlva prezentábilis szerettem volna lenni. Na nem baj na, legalább van papírom a túlsúlyról. Az milyen durva, hogy állítólag anyám is a szoptatás alatt hízott meg, még a végén kiderül, hogy velem is ez a helyzet. Apropó, hosszas szívek harca után rendeltünk egy kis elektromos kézi fejőgépet, úgyhogy elképzelhető, hogy nem leszek képzeletbeli láncra verve ehhez a monstrumhoz, mehetek kirándulni vagy egésznapos jövésmenésre, éljen éljen.

3 thoughts on “Semmi különös

  1. Én mind a háromszor a szülés után, és a szoptatás abbahagyása után híztam, hormonális viharok közepette. Most volt a legkevésbé durva, mert csak öt kilót, de Gedeon és Jakab után 10-10 kilót. Jakab után 79 kiló voltam, ami kb. 15-tel több, mint az ideális súlyom. És a fogyókúra akkor kezdett hatni, amikor a hormonok normalizálódtak, azaz kb. egy év múlva.

  2. Hm. Hát úgy tűnik, a hormonok dolgoznak, meg ahány ismerősöm, annyi féle történetet hallok. Az biztos nem árt azért, ha leállok az együltőmben egy tábla csokik zabálásával. Meg azt is utálom ebben, hogy már hónapok óta ugyanabban az egy (terhes)nadrágban flangálok, nem akarom lecserélni a ruhatáram, de lehet, hogy muszáj lesz, ha nagyon elhúzódik ez az átmeneti állapot – remélem, tényleg átmeneti.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s