Nyafog, piheg

Most megvárom amíg lejár a kifőzés és elkúszok az ágyig. Pedig nem is volt olyan nehéz nap. Csak délutánra sok program volt:  egy KG (ahova el kellett érni az induláskor még vígan hányó macival – felpakoltam az Ergóba és toltam a kocsit, mert L. sétáltatta amíg engem masszíroztak), hazaérni időben, mert hozták az új kályhát és A. kellett szerelje (a hazautat végigrikoltotta a maci, annyira fáradt volt, engem meg persze bámultak a népek), majd elérni a Rückbildungskursra, ami hajszál híján sikerült is, csak nem nyomtam meg időben a leszálláshoz a gombot, úgyhogy vissza kellett caplatni egy megállót és én lettem a joker, aki csapzott fejjel bezihál pár perc késéssel és szégyenében azt sem tudja, hova legyen. On the bright side: mint kiderült, tényleg tudok szaladni, ha kell, ma kétszer is megtettem rekord távokat. Hazafele már nem rohantam, úgyhogy friss anyatej helyett táppal pótolta a hűtős vacsorát a gyermek. Tényleg nem éreztem magam képesnek még egy stresszes vágtára, mitöbb, ettem egy dönert is a villamoson.

Sajnos a gyermek továbbra is fosik, a kedve is fos, ezért kicsit megerőltető néha hallgatni a visítást. Pedig hihetetlenül aranyos, amikor jó a kedve. Egyre többet lehet játszani vele, jókat vigyorog, a kis fogatlan gyűszűszáját csücsöríti és eltűnik a felső ajka. A szemöldökei meg szép íves félkörök, vörösesbarnák, alattuk finom rózsaszínes bőr. Sokat nézem azt a foltocsklát a halántékán, őszintén remélem nem fogja nagyon utálni (nekem a bal mellem fölött van egy folt és elég sokára barátkoztam meg vele), tény, hogy nem szokványos, de azzal együtt is gyönyörű és formás maci.

Na megyek aludni, hátha kevésbé fájnak az ízületeim. Apropó, holnap ránéznek a térdemre is, lesz recept és akkor mehet tovább a torna meg a KG. Öreg vagyok, nyaff, a vállaim is nagyon fájnak. Még jó, hogy Frau D. olyan prímán megnyomkodta a keresztcsontomat – szerinte simán lehet, hogy a standard cipekedéses bajon túl a szülés alatt is elállt valami benne, azt mondja látott már ilyet.

Már szinte teljesen felépült a konténerfalu a metrómegálló mellett, játszóterek is vannak benne.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s